ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

21.11.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32
Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуального житлового будинку гр. Пушка Г.М. по вул. Підберезній в м. Броди

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 22.11. 2017 р.                            м. Броди                            № ПРОЕКТ
 

Про затвердження детального плану території
для будівництва індивідуального житлового
будинку гр. Пушка Г.М. по вул. Підберезній
в м. Броди

Розглянувши детальний план території земельної ділянки по вул. Підберезній для будівництва індивідуального житлового будинку  гр. Пушки Григорія Михайловича, прож. м. Броди, вул. Підберезна, 32, враховуючи протокол громадськогого обговорення детального плану території, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки площею 0,1000га  для будівництва  жилого будинку, господарських будівель та споруд  в місті Броди по вулиці Підберезній.
  2. Надати дозвіл гр. Пушка Григорію Михайловичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд по  вул. Підберезній та присвоїти земельній ділянці поштову адресу – м. Броди, вулиця Підберезна, 32А.
  3. Гр. Пушка Г.М. замовити в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Підбережній, 32А.
  4. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.