ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

85

Дата реєстрації:

27.02.2023

Проголосовано:

27.02.2023 16:00:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 85

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХІХ СЕСІЇ   VIII СКЛИКАННЯ

 

від ___  __________ 2023 р.                           м. Броди                          № ______

 

Про надання дозволу на розроблення

Технічної документації із землеустрою

щодо інвентаризації земельних

ділянок комунальної власності

лісогосподарського призначення

 

З метою забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням і охороною земель, визначення якісного стану земельних ділянок, їх меж, розміру, складу угідь, встановлення місця розташування об'єктів землеустрою, виявлення земель, що не використовуються, використовуються нераціонально або не за цільовим призначенням, узгодження даних, отриманих у результаті проведення інвентаризації земель, з інформацією, що міститься у документах, які посвідчують право на земельну ділянку, та у Державному земельному кадастрі; прийняття за результатами інвентаризації земель відповідних рішень та здійснення землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 83, 122, 184 Земельного кодексу України, ст. 26, 35 ЗУ «Про землеустрій», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель» від 05 червня 2019 р. № 476, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада,-

 
В И Р І Ш И Л А :

1. Провести інвентаризацію земель лісогосподарського призначення на території Бродівської міської ради Львівської області.

2. Надати дозвіл виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення орієнтовною площею 750,00 га  на території Бродівської міської ради Львівської області.

3. Розроблену та погоджену у встановленому законодавством порядку Технічну документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення, після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

 4. Виконавця робіт визначити у встановленому чинним законодавством порядку.

 5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

  


 

Міський голова                                                              Анатолій БЕЛЕЙ