ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

68

Дата реєстрації:

27.02.2023

Проголосовано:

27.02.2023 15:22:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 68

Текст:




БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХIX  сесія VIІІ  скликання

        _.02.2023р.                                   м. Броди                                       № ПР

 

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення в с. Лешнів по вул. Центральна,40

 

Розглянувши заяву орендаря земельної ділянки  в  с.Лешнів, вул.Центральна,40 Золочівського району Львівської області, власника нерухомого майна, гр. Зробка Богдана Дмитровича, який проживає в  м.Броди, вул.Я.Мудрого,29, про дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою викупу,  керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статтями 12,128,201 Земельного кодексу України, статтею 13 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада -



ВИРІШИЛА :



  1. З метою продажу громадянину Зробку Богдану Дмитровичу забудованої земельної ділянки, яка розташована по вул. Центральна,40, в с.Лешнів, Золочівського району Львівської області, загальною площею 0,3883га (кадастровий номер 4620383200:10:006:0026), на якій розташовано нерухоме майно, що належить Зробку Богдану Дмитровичу на праві приватної власності, надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки вищевказаної земельної ділянки для розміщення та експлуатації  будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства, (12.04.) для будівництва та обслуговування споруд автозаправочної станції.

  2. Замовити в суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель відповідно до закону, експертну грошову оцінку земельної  ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

  3. Виготовлену у встановленому законодавством порядку документацію з експертної грошової оцінки земельної ділянки подати на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .


 

Міський голова                                                                      Анатолій БЕЛЕЙ