ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

21.11.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 26
Про затвердження висновку комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІІІ СЕСІЇ    VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                         від 22.11.2017р.                             м. Броди                                        № Проект                                                               
 
Про затвердження висновку комісії 
з питань регулювання земельних
відносин та містобудівної діяльності.
        
   Розглянувши заяву гр. Чорнобай Галини Петрівни, прож м Броди, вул. Б. Хмельницького, 15 ( власник будинку по вулиці Б Хмельницького, 15), акт прийому-передачі межових знаків земельної ділянки , враховуючи наявність постійної твердої загорожі між присадибними земельними ділянками, межа з якою виявилась спірною,  висновок засідання комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, ,  відповідно до ст.ст.12,158,-161 119 Земельного кодексу України, міська рада-
 
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Затвердити висновок (додаток) комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності згідно до протоколу виїздного засідання комісії від 13.11.2017р.
 

2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та  містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.)
 
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                               
                                Додаток до рішення №___
                                 від 22.11.2017р.
 
БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
В И С Н О В О К 
 
Депутатської комісії з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності від 13.11. 2017р. на розгляд заяви гр. Чорнобай Галини Григорівни, власника жилого будинку,прож місто Броди, вул. Б.Хмельницького, 15. 
             Розглянувши заяву від 03.11.17 року гр. Чорнобай Галини Григорівни., власника житлового будинку в м Броди по вул. Б.Хмельницького,15, Акт-приймання –передачі межових знаків  на зберігання з абрисом земельної ділянки а також кадастровий план земельної ділянки по вул. Б.Хмельницького, 15 із описом меж суміжних користувачів та вказаними розмірами згідно промірів земельної ділянки, враховуючи те, що при огляді на місці візуально було видно, що загорожа  (а саме спірна межа зі сторони присадибної ділянки №11А по вул. Б.Хмельницького) – дерев»яні стовпи з дерев»яним парканом встановлені тривалий час, більше як 15-20 років, наявність виготовлених Державних Актів на право власності на земельні ділянки за адресою вулиця Б.Хмельнгицького, 11А гр. Дзіковським Євгеном Васильовичем (Серії ЯА №735423 та №735424), з метою дотримання правил добросусідства та керуючись ст.ст.12, 131, 158-161, ст.119 Земельного кодексу України, комісія-
В И Р І Ш И Л А :
 
    1.   Встановити та погодити межу між присадибними земельними ділянками № 15 та № 11А по вул. Б.Хмельницького  згідно акту приймання-передачі межових знаків на зберігання.
 
    2. Бродівському відділу ОП ЛОПВАПБ виготовити гр. Чорнобай Г.Г. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з врахуванням цього висновку та схеми земельних ділянок, що є невід’ємною його частиною.         
 
 Голова комісії                                                                         О.Казмірчук           
      Секретар                                                                            Л.Шелест