ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

21.11.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про затвердження висновку комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІІІ СЕСІЇ    VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                                    від 22.11.2017р.                             м. Броди                                           № Проект                                                               
Про затвердження висновку комісії 
з питань регулювання земельних
відносин та містобудівної діяльності.
        
         Розглянувши заяву гр. Іванюти Ольги Володимирівни, прож село Острів, вул. Б Хмельницького, 24, Тернопільського району Тернопільської області ( власник будинку по вулиці Дружби, 6 в м. Броди), акт прийому-передачі межових знаків земельної ділянки на вул. Дружби, 6 , враховуючи наявність постійної твердої загорожі між присадибними земельними ділянками, межа з якою виявилась спірною,  висновок засідання комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, ,  відповідно до ст.ст.12,158,-161 119 Земельного кодексу України, міська рада-
 
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Затвердити висновок ( додаток  ) комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності згідно до протоколу виїздного засідання комісії від 21.08.2017р.
 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та  містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )
 
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                 Додаток до рішення №___
                                 від 22.11.2017р.
БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
В И С Н О В О К 
Депутатської комісії з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності від 21. 08. 2017р. на розгляд заяви гр. Іванюти Ольги Володимирівни, прож с Острів, вул. Б.Хмельницького, 24, Тернопільського району Тернопільської області, власника житлового будинку в м Броди по вул. Дружби, 6. 
             Розглянувши заяву від 03.07.17року гр. Іванюти О.В., власника житлового будинку в м Броди по вул. Дружби, 6, Акт-приймання –передачі межових знаків  на зберігання з абрисом земельної ділянки а також кадастровий план земельної ділянки по вул. Дружби, 6 із описом меж суміжних користувачів та вказаними розмірами згідно промірів земельної ділянки, враховуючи те, що при огляді на місці візуально було видно, що дворова вбиральня та загорожа (а саме спірна межа зі сторони присадибної ділянки №8 по вул. Дружби) – дерев»яні стовпи з дерев»яним парканом встановлені тривалий час, більше як 15-20 років тому. При огляді на місці депутатською комісією визнано факт місцезнаходження каналізаційної труби та колодязя на присадибній ділянці гр. Чорнія Василя, власника частини будинку №8, які знаходяться за 50 см від будинку №6 по вул. Дружби.
     Вислухавши обидві сторони, які були  присутні на місці розгляду спірного питання неузгодження межі, за якою у вищезазначеному Акті-передачі пропонується затвердити та передати у власність земельну ділянку площею 0,0603га  гр. Іванюті О.В., враховуючи всі обставини, які мають місце, а саме: фактичне користування присадибними земельними ділянками в такому вигляді та з фактичними межами, як побачила комісія, наявність каналізаційного люка та труби на спірній ділянці, термін віку обох житлових будинків, які перебувають у вкрай зношеному стані, обмеженість територіальним ресурсом присадибної ділянки №8, що має два співвласники, тобто проживає дві родини, з метою дотримання правил добросусідства та керуючись ст. ст.12, 131, 158-161, ст.119 Земельного кодексу України, комісія-
В И Р І Ш И Л А :
    1.Встановити та погодити межу між присадибними земельними ділянками № 6 і № 8 по вул. Дружби  згідно акту приймання-передачі межових знаків на зберігання, враховуючи те, що межа від точки 10 до точки 12 проходитиме по стіні житлового будинку № 6.
   2. При виготовленні технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки по вул. Дружби, 8 передбачити встановлення земельного сервітуту, а саме доступу до стіни будинку № 6 по вул. Дружби для її безперешкодного обслуговування.
     3. ФОП І.Олійник виготовити гр. Іванюта О.В. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з врахуванням цього висновку та схеми земельних ділянок, що є невід»ємною його частиною.         
 
 Голова комісії                                                               О.Казмірчук     
           Секретар                                                            Л.Шелест