ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

21.11.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведеня земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку по вул Труша, 35 у м. Броди.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                                                                                                                                                               Р І Ш Е Н Н Я

    ХХІІІ  СЕСІЇ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 


від 22.11.2017 року                         м. Броди                                           № Проект                                                                   

      
Про надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня земельної ділянки
для будівництва та обслуговування
 жилого будинку по вул Труша, 35 у м. Броди.
 
           Розглянувши заяву гр. Довбети Івана Павловича, прож. м. Броди,  вул. Джерельна, 23Б, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд по вулиці І. Труша, 35, рішення виконкому Бродівської міської ради від 20.12.1994 року № 427 «Про надання земельної ділянки під будівництво індивідуального житлового будинку»,  копію плану забудови ділянки, наявність незавершеного будівництва на ділянці, відповідно до Закону України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельного кодексу України, міська рада-

ВИРІШИЛА :

  1. Надати дозвіл гр.  Довбеті Івану Павловичу, прож. м. Броди, вул. Джерельна, 23Б  на виготовлення проеку землеустрою  щодо відведення земельної ділянок з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,0800га по вулиці І Труша, 35
  2. Гр.Довбеті І.П.  замовити у виконавців робіт із землеустрою виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки по вул. І Труша, 35.
      3.  Розроблену та погоджену в установленому законодавством порядку  документацію  подати на  затвердження в Бродівську міську раду.
      4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. ).

 
 
 

Міський голова                                           Анатолій Белей