ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

21.11.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для надання в оренду для житлового будівництва в м Броди по вул. Шевченка, 20.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХІІІ  СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

 

від 22.11.2017р.                    м. Броди                                № ПРОЕКТ
 
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки  для надання в оренду для житлового будівництва
в м Броди по вул. Шевченка, 20.

 
Розглянувши заяву громадян Семеренка Анатолія Івановича, прож. м. Броди, вул. Яворницького, 15 та Трач Оксани Семенівни, прож. вул. Шевченка, 20/2 співвласників жилого будинку  про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для надання в оренду присадибної земельної ділянки по вул. Шевченка, 20 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд, реєстраційні посвідчення на житловий будинок від 10.06.1986 року та від 11.12.2001 року, керуючись  Земельним кодексом України , Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні»,міська рада-
 

В И Р І Ш И Л А :

 
1.Надати дозвіл громадянам Семеренку Анатолію Івановичу та Трач Оксані Семенівні  дозвіл на проведення робіт із землеустрою по виготовленню технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду.
 
2.Громадянам Семеренку А.І та Трач О.С.   замовити в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою виготовлення технічної документації по встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду.
 
3.Розроблену та погоджену  в установленому порядку  технічну документацію подати на затвердження в Бродівську міську раду.
 
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин  та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я).
 
 
 

Міський голова                                                  Анатолій  Белей.