ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
VІІІ сесія   VIІ демократичного скликання
 
31.05.2016р                              м Броди                                 №
                           
Про надання дозволу на розроблення
детального плану території в м Броди
по вул. Коцюбинського, 2.
 
Розглянувши заяву гр. Донченко Оксани Петрівни, прож, прож м Броди, вул. Коцюбинського, 2, проект забудови зблокованих житлових будинків по вулиці Коцюбинського та 22-січня в місті Броди,  враховуючи згоду мешканців будинку №1 по вул. 22-січня, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,   Земельним кодексом України,  міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Надати дозвіл  на розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0010га для будівництва та обслуговування підсобних і допоміжних приміщень до житлового будинку  по вул. Коцюбинського, 2, що дасть можливість зблокувати житлові будинки, що передбачено генпланом та проектом забудови.
2.  Фінансування виконання робіт по виготовленню детального плану території здійснювати за рахунок  гр. Донченко О.П.
3.  Розроблену та погоджену містобудівельну документацію після               проведення      громадських обговорень подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
4.  Зобов»язати гр. Донченко О.П  залишити доступ до підвальних приміщень  будинку №1 по вул. 22-січня. зі сторони вулиці Коцюбинського
6.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань            регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.
 
 

Міський голова                                                           Анатолій   Белей