ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кучеренко Н.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

28.12.2022

Проголосовано:

28.12.2022 11:44:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

                                         ХХVІІІ-СЕСІЇ    VІІІ  СКЛИКАННЯ

 

від  _________ 2022 року               м. Броди                                      №_____

Про продовження терміну дії договору

оренди земельної ділянки для ведення

товарного сільськогосподарського

виробництва за межами населеного пункту

на території Бродівської міської ради

 

          Розглянувши клопотання ПП «Західний Буг» про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту Пониковицького старостинського округу на території Бродівської міської ради Львівської області  із цільовим призначенням – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», , Законом України «Про оренду землі», ст. ст. 12,93,123,124, п. 24 Перехідних положень Земельного кодексу України, міська рада –

 
ВИРІШИЛА :



  1. Внести до договору оренди землі, укладеного 17 березня 2016 року між Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області та ПП «Західний Буг», зареєстрованого 04 квітня 2016 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, зміни в частині орендодавця – Головне управлінням Держгеокадастру у Львівській області на орендодавця – Бродівська міська рада Львівської області, на тих самих умовах і в тому ж обсязі, що були у попереднього орендодавця.

  2. Продовжити ПП «Західний Буг» термін дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення (кадастровий номер 4620385800:16:010:0031) площею 1,8418 га, яка розташована за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області із цільовим призначенням – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ – 01.01),  терміном на 7 (сім) років.

  3. Встановити орендну плату за земельну ділянку відповідно до рішення Бродівської міської ради №289 від 24.06.2021 року.

  4. Зобов’язати ПП «Західний Буг» в місячний термін укласти додаткову угоду до договору оренди землі з Бродівською міською радою та здійснити її державну реєстрацію.

  5. Направити це рішення в  Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області для контролю за сплатою орендної плати за землю.

  6. Відділу бухгалтерського обліку та звітності вести контроль за сплатою орендної плати.

  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).               


      

 

 
Міський голова                                                           Анатолій Белей