ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Данильчук А. Р.

Доповідач:

Данильчук Андрій Романович

Дата:

17.10.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про погодження заходiв щодо Реструктуризацiї кредиторської заборгованостi комунального підприємства «Бродитеплоенерго» за спожитий природний газ


БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІІ сесія  VIІ демократичного скликання


 
від 18. 10. 2017 р.                                   м. Броди                                   № ПРОЕКТ
 

Про погодження заходiв щодо  Реструктуризацiї кредиторської
 заборгованостi комунального  підприємства «Бродитеплоенерго»
 за спожитий природний газ
 

            Керуючись Законом України "Про мiсцеве самоврядування в Українi", на виконання вимог Закону України вiд 03.11.2016 № 1730 "Про заходи, спрямованi на врегулювання заборгованостi теплопостачальних та теплогенеруючих органiзацiй та пiдприємств централiзованого водопостачання i водовiдведення за спожитi енергоносiї",  постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.03.2017 № 222 "Про затвердження Типового договору про реструктуризацiї заборгованостi за спожитий природний газ", наказом Мiнiстерства регiонального розвитку, будiвництва та житлово-комунального господарства України вiд 01.08.2017 № 189, з метою своєчасного початку опалювального сезону 2017-2018 рр. та забезпечення сталого функцiонування комунального пiдприємства «Бродитеплоенерго», розглянувши звернення КП «Бродитеплоенерго» вiд ____2017 № ____  , Бродівська мiська рада

 
ВИРIШИЛА:
 

         1. Погодити комунальному підприємству «Бродитеплоенерго» проведення реструктуризацiї кредиторської заборгованостi за спожитий природний газ, використаний станом на 01.07.2016 року для виробництва теплової енергiї, не погашеної станом на 31.12.2016 року шляхом укладення Договору про реструктуризацiю заборгованостi за спожитий природний газ з постачальником Нацiональною акцiонерною компанiєю «Нафтогаз України».
           2. Надати гарантiю щодо виконання зобов´язань КП «Бродитеплоенерго» по Договору про реструктуризацiю заборгованостi за спожитий природний газ на суму заборгованостi, що пiдлягає реструктуризацiї.
           3. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань економіки, бюджету та комунального майна( Старик М. І.)

 
 
 
Мiський голова                                                                             Анатолій Белей