ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

30.08.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для гаражного будівництва гр. Слободянику В.І.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XХІ СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                                          від 31.08. 2017р.                            м. Броди                                       № Проект                                                                                                                            
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо встановлення
 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
для гаражного будівництва гр. Слободянику В.І.
      
Розглянувши заяву гр. Слободяника Василя Ігнатовича, прож м Броди,   вул. С Бандери, 76/9 про надання дозволу на  виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування власного гаража для автотранспорту, свідоцтво про право власності на нерухоме майно (гараж) від 31.07.2017року, враховуючи пропозиції комісії  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, відповідно до  Закону України “Про землеустрій”, Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
ВИРІШИЛА :
 
1.      Надати дозвіл на проведення робіт із землеустрою по виготовленню технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0030га для будівництва та обслуговування гаража для автотранспорту гр. Слободянику Василю Ігнатовичу в кооперативі №2, вул. І Богуна, 5, гараж 248,  для передачі у власність.
2.      Гр. Слободянику В.І. замовити в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування гаража з метою передачі у власність.
3.      Розроблену та погоджену  в установленому порядку  технічну документацію подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук  О. Я.)
 

 

Міський голова                                                           А. Белей