ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

30.08.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 28
Про затвердження детального плану території земельної ділянки по вул. Гончарській для будівництва групи житлових будинків та надання дозволу на відведення земельних ділянок.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                         від 31. 08. 2017 р.                                    м. Броди                                 № ПРоект                                                                          
 
Про затвердження детального плану території
земельної ділянки по вул. Гончарській для
будівництва групи житлових будинків та
надання дозволу на відведення земельних ділянок.
 
        Розглянувши  детальний план території земельної ділянки в місті Броди по вулиці Гончарській  для будівництва та обслуговування групи житлових будинків, господарських будівель та споруд, виконаний ПП  «Центр Європейського розвитку», виконаний за кошти заявників Ниника Олександра Михайловича, прож м Броди, вул. Гончарська, 16/42 та Гайчені Івана Івановича, прож м Броди, вул. І Богуна, 1,  враховуючи результати  громадськогого обговорення детального плану території, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада, -

В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити  детальний  план території земельної ділянки загальною  площею 0,2000 га в м Броди, по вулиці Гончарській для будівництва та обслуговування двох індивідуальних житлових будинків, господарських будівель та споруд.
2. Надати дозвіл на замовлення в проектних землевпорядних організаціях розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд в м Броди по вул. Гончарській з присвоєнням поштових адрес:
       - Гр. Гайчені Івану Івановичу на земельну ділянку площею 0,1000га по вул. Гончарській, .
        -Гр. Нинику Олександру Михайловичу на земельну ділянку площею 0,1000га по вул. Гончарській, .
  3. Виготовлені та погоджені в установленому законодавством порядку проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок  подати на затвердження у Бродівську міську раду.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я. ).
 

Міський голова                                                           Анатолій  Белей