ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Лящук Д.Є.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

21

Дата реєстрації:

08.08.2022

Проголосовано:

09.08.2022 12:28:50

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 21

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА



   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XXI  СЕСІЇ VIII   СКЛИКАННЯ

 

від .  . 2022 року р.                            м. Броди                                                   проєкт  

 

Про затвердження «Детального плану території зміни

цільового призначення земельної ділянки з « Для будівництва

та обслуговування житлового будинку,господарських будівель

та споруд» на  «Для будівництва та обслуговування інших

будівель громадської забудови (3,15)» площею 0,1029 га в

с. Пониква по вул. Надрічна, 1 Золочівського району

Львівської області  гр. Цетнар О. Б.   

     

      Розглянувши «Детальний план території зміни цільового призначення земельної ділянки з «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на  «Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (3,15)» площею 0,1029 га в с. Пониква по вул. Надрічна, 1 Золочівського району Львівської області, враховуючи результати громадських слухань від 12.07.2022,  рекомендацію депутатської комісії  з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури та охорони пам’яток, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та «Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 926 від 01.09.2021 року,   міська рада-
В И Р І Ш И Л А :



  1. Затвердити Детальний план території зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Цетнар Ольги Богданівни з «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на  «Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (3,15)» площею 0,1029 га в с. Пониква по вул. Надрічна, 1 Золочівського району Львівської області

  2. Гр. Цетнар О. Б. замовити розроблення проекту землеустрою, щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на  «Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (3,15)» площею 0,1029 га в с. Пониква по вул. Надрічна, 1 Золочівського району Львівської області  .

  3. Виготовлений та затверджений проект землеустрою, вказаний в п.2 цього рішення подати на затвердження в Бродівську міську раду.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток.                    ( Казмірчук О. Я.).


 



Міський голова                                                                      Анатолій Белей