ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шелест Л.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

08.08.2022

Проголосовано:

09.08.2022 12:13:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р І Ш Е Н Н Я



ХХІ-СЕСІЇ    VІІІ  СКЛИКАННЯ

 

від  09 серпня 2022 року                            м. Броди                              № ПР 



 

Про надання дозволу на виготовлення

технічних документацій із землеустрою щодо

встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості) Сокальсько-Жовківській

єпархії Української Греко-Католицької Церкви

 

Розглянувши клопотання Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) площею 0,1356 га на території м. Броди,               вул. Стуса, 18 та площею 0,3223 га на території с. Пониковиця, Бродівської територіальної громади для будівництва та обслуговування громадських та релігійних організацій, які надані їм в постійне користування на підставі державних актів на право постійного користування землею серії І-ЛВ № 003922, ІІ-ЛВ № 002825, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 20 Земельного кодексу України та ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада



ВИРІШИЛА:



1. Надати дозвіл Сокальсько-Жовківській Єпархії УГКЦ (колишня Зборівська єпархія УГКЦ) на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) площею 0,1356 га на території м. Броди, вул. Стуса, 18 та площею 0,3223 га на території с. Пониковиця, Бродівської територіальної громади із цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування громадських та релігійних організацій (КВЦПЗ – 03.04.).

 2. Виготовлені та погоджені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на розгляд та затвердження сесії міської ради згідно норм чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.)

 

 

 



Міський голова                                                                      Анатолій Белей