ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шелест Л.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

08.08.2022

Проголосовано:

09.08.2022 12:10:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА



   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я



XXI СЕСІЇ    VІІІ СКЛИКАННЯ

 

від 09.08.2022р                             м. Броди                                           № Пр

 

Про затвердження висновку комісії 

з питань регулювання земельних

відносин, території, будівництва

 архітектури, охорони памяток.

         

     Розглянувши заяву гр. Гром’яка Мирона Володимировича, проживає  в            м. Броди, вул. Конопницької, 6, (власника житлового будинку), акт встановлення та погодження меж земельної ділянки, кадастровий план земельної ділянки, враховуючи наявність документа на земельну ділянку по вул. Львівській, 9, яка належить на праві власності суміжному землекористувачу гр. Волянюку Богданану Володимировичу, висновок засідання комісії з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  відповідно до ст.ст.12,158,-161 119 Земельного кодексу України, міська рада-

 

 

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити висновок (додаток) комісії з питань комісії   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток та відповідно до протоколу виїздного засідання комісії від 04.08.2022р.


2.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .

 

 

 

 



Міський голова                                                       Анатолій Белей


 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 Додаток до рішення № ПР                                 від 04.08.2022р.

 

 

 

В И С Н О В О К  від 04.08.2022р.

депутатської комісії з питань   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони памяток  на земельний спір між громадянами Гром’як Мироном Володимировичем та Волянюком Богданом Володимировичем.

 

       Розглянувши земельний спір щодо спільної межі між   земельними ділянками громадян Гром’яка Мирона Володимировича,  за адресою м.Броди, вул Конопницької, 6 та  Волянюка Богдана Володимировича,  вул. Львівська, 9 в м Броди, враховуючи наявність документів на земельні ділянки  на  попередніх власників, виданих Бродівською міською радою в 1997року,   схему та  акт встановлення та погодження меж земельної ділянки, враховуючи те, що гр.  Волянюк Б.В. безпідставно не підписує  акта  встановлення та погодження меж земельної ділянки гр.Громяку М.В., не вказуючи причин, які  відносяться до площ суміжних ділянок та спільної межі, керуючись ст.ст. 131, 158-161 Земельного кодексу України,  постійна депутатська комісія-

 
В И Р І Ш И Л А :

 

    1.Погодити межу між присадибними земельними ділянками по вулиці Конопницької, 6 та по вул Львівській, 9 в місті Броди згідно із схемою земельної ділянки, та з врахуванням права власності на земельну ділянку по вул Львівській, 9, виготовленою ліцензованою організацією.

 

  1. Після виготовлення та  погодження технічної документаціі щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки площею 0,0636га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд по вул. Конопницької, 6 та отримання Витягу з ДЗК про земельну ділянку здійснити її державну реєстрацію.        



 

 



            Голова комісії                                                                О.Казмірчук