ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шелест Л.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

13

Дата реєстрації:

08.08.2022

Проголосовано:

09.08.2022 12:01:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХXІ-СЕСІЇ   VIІІ СКЛИКАННЯ

 

від 09.08.2022 р.                                             м. Броди                                           № ПР



 

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території с. Смільне, вул. Торгова, 5 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

 

Розглянувши клопотання Бродівського споживчого товариства про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування будівлі магазину «Продтовари») на території  с. Смільне, вул. Торгова,5, враховуючи свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 26 грудня 2002 року, керуючись ст.ст. 12, 124, 134 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  міська рада –



В И Р І Ш И Л А:



 

1. Надати  дозвіл Бродівському споживчому товариству на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування будівлі магазину «Продтовари») (код КВЦПЗ – 03.07) на території с. Смільне, вул. Тогова, 5.

 

2. Розроблений і погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на  розгляд  та затвердження сесії міської ради.

 

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток міської ради (Казмірчук О.Я.).   

 

 

 



Міський голова                                                    Анатолій Белей