ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Бакай М. П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

10

Дата реєстрації:

08.08.2022

Проголосовано:

09.08.2022 11:54:41

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 10

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХІ сесія  VIІІ  скликання



 від ___. ___._____р.        м. Броди                        №______



 

Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад

Керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтею 5 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», враховуючи пропозицію Бродівського міського голови щодо ініціювання співробітництва між Бродівською міською  територіальною громадою та   Підкамінською селищною територіальною громадою  у сфері  надання послуг соціального захисту на підставі попереднього висновку виконавчого комітету Бродівської міської ради стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції, затвердженої рішенням виконавчого комітету  Бродівської міської  ради від 26. 07. 2022 року №160/02-02, міська рада, 

ВИРІШИЛА :

1.   Надати згоду на організацію співробітництва Бродівською міською радою в особі голови Белея Анатолія Андрійовича та  Підкамінською селищною радою в особі голови Бутинського Богдана Ярославовича у сфері надання соціальних послуг у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва підприємств, установ та організацій комунальної форми власності – інфраструктурного об’єкту, делегування одному із суб’єктів співробітництва іншими суб’єктами співробітництва виконання одного чи кількох завдань з передачею йому відповідних ресурсів.

2. Бродівському міському голові Белею А.А до                                                                                                                                                                                                     31.08. 2022 року надіслати  Підкамінському селищному голові Бутинському Б.Я. пропозицію про початок переговорів з питань організації співробітництва та, у випадку надання згоди, забезпечити утворення комісії для підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад, визначену у пункті 1 цього рішення.

3.  Оприлюднити  рішення  на  офіційному  сайті Бродівської  міської  ради. 

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, розвитку, інвестицій, туризму та міжнародного співробітництва (М.Старик).

 

 

 

 

 



Міський голова                                                         А. Белей