ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Бакай М. П. , Бунда І. В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

08.08.2022

Проголосовано:

09.08.2022 11:42:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

Текст:



Бродівська міська РАДА

львівської області

   Р І Ш Е Н Н Я

 ХХІ сесія VIII скликання

 

Від 00.00.2022                                    м. Броди                               № проєкт



 

Про надання згоди на передачу в оренду майна

комунальної власності та включення цих об’єктів

до Переліку об’єктів оренди другого типу

 

          Відповідно до статей 29, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", керуючись статями 2, 3, 4, 6, частиною 2 ст.15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483, Постановою Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 року №634, рішенням Бродівської міської ради від 18.08.2021р. №395 «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Бродівської міської територіальної громади», розглянувши звернення в.о. генерального директора КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» А.Васька від 22.06.2020р. №81-10/1350, начальника КЗ ЛОР «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи» М.Шевчука від 27.06.2022р. №1507, враховуючи висновок постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології, міська  рада

 



ВИРІШИЛА:



 

          1.Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Бродівської міської територіальної громади в особі Бродівської міської ради Львівської області за адресою: м. Броди,                               вул. Л.Українки, 21, загальною площею 39,5 кв. м. та надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Бродівська центральна міська лікарня» Бродівської міської ради на укладення договору оренди даного нежитлового приміщення з КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» терміном на 5 років.

          2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Бродівської міської ради Львівської області за адресою: м. Броди, вул. Л. Українки, 21, загальною площею 9,6 кв. м. і нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Бродівської міської ради Львівської області за адресою: м. Броди, вул. Юридика, 22, загальною площею 37,8 кв. м. та надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Бродівська центральна міська лікарня» Бродівської міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: Львівська область, м.Броди, вул. Л.Українки, 21, загальною площею 9,6 кв. м. та нежитлового приміщення за адресою: Львівська область, м. Броди, вул. Юридика, 22, загальною площею 37,8 кв. з комунальним закладом Львівської обласної ради «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи» терміном на 5 років.

          3.Розрахунок орендної плати здійснювати у розмірі 1грн. в рік без ПДВ.

          4.Комунальному некомерційному підприємству «Бродівська центральна міська лікарня» Бродівської міської ради Львівської області (М.Тимусь):

          4.1. протягом 5 робочих днів з дати отримання рішення прийняти рішення про намір передачі майна в оренду  у формі наказу;

          4.2. внести інформацію про потенційні об’єкти оренди до ЕТС в порядку, передбаченому частиною 4 статті 6 Закону України від 03.10.2019 №157-IX «Про оренду державного та комунального майна».

  5.Секретарю міської ради Р.Шишці оприлюднити інформацію про включення об’єктів оренди до Переліку другого типу на офіційному сайті Бродівської міської ради.

 6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології.

 

 

 

 

 



Міський голова                                                               Анатолій Белей