ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Бакай М. П., Тимусь М. Я.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

08.08.2022

Проголосовано:

09.08.2022 11:41:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XXI сесія VIІІ скликання

 

від ....... 2022 р.                                           м. Броди                                                №



 

Про надання згоди на прийняття з державної в комунальну власність станції супутникового зв’язку “Starlink” для потреб КНП Бродівська ЦМЛ

На підставі листа Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації № 01-12-11/805/01/03 від 12.07.2022 року, відповідно до ст. ст.  4, 7 Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», керуючись ст. ст.  25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



В И Р I Ш И Л А :



 




  1. Надати згоду прийняти з державної  у комунальну власність Бродівської міської територіальної громади,  наступне майно : 




  • Станцію супутникового зв’язку “Starlink” в кількості 1 шт., заводський номер KIT 300143948 ( цільове призначення – для забезпечення бездротового інтернет – покриття  закладу охорони здоров’я КНП  «Бродівська ЦМЛ»




  1. Використовувати майно  зазначене в п. 1 цього рішення виключно за цільовим призначенням  (забезпечення бездротового інтернет – покриття  закладу охорони здоров’я   Комунальне некомерційне підприємство   «Бродівська центральна міська лікарня») , без права відчуження у приватну власність.

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології.



 

 

 

 



Міський голова                                                                     Анатолій БЕЛЕЙ