ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шелест Л.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

21.06.2022

Проголосовано:

22.06.2022 12:33:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XX СЕСІЇ   VІІІ СКЛИКАННЯ

від _________ 2022 р.                    м. Броди                           № проєкт



 

Про надання дозволу гр. Іваніву Івану Васильовичу

на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення

земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання

худоби

 

Розглянувши клопотання гр. Іваніва Івана Васильовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби в оренду, відповідно до статей 12, 34, 93, 123, 134 Земельного кодексу України, статті 50 Закону України “ Про землеустрій ”, Закону України «Про державний земельний кадастр», керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні ”,  міська рада



                                                                 ВИРІШИЛА:



 

1. Надати дозвіл громадянину Іваніву Івану Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби (код КВЦПЗ 01.08) в оренду орієнтовною  площею  7,00 га пасовищ, яка розташована за межами с. Білявці, Львівської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності шляхом поділу земельної ділянки з кадастровим номером 4620388400:04:009:0026.

2. Громадянину Іваніву Івану Васильовичу звернутись до суб’єктів господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, для укладення договору на розробку проекту відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби.

3. Розроблений і погоджений у встановленому законодавством порядку проект відведення земельної ділянки громадянину Іваніву Івану Васильовичу подати у Бродівську міську раду для погодження та затвердження у встановленому законом порядку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток міської ради (Казмірчук О.Я.).   

 



Міський голова                                                           Анатолій Белей