ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шелест Л.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

21.06.2022

Проголосовано:

22.06.2022 12:28:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XX СЕСІЇ   VІІІ СКЛИКАННЯ

 

 

від _________ 2022 р.                    м. Броди                           № проєкт



 

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки не сільськогосподарського призначення в м. Броди по вул. Залізничній, 63В

 

Розглянувши заяву орендаря земельної ділянки в  м. Броди по вул. Залізничній, 63В, власника нерухомого майна гр. Микитюка Юрія Михайловича, який проживає в м. Броди, вул. Бічна Перемоги, 7 про дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою викупу, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 



ВИРІШИЛА :



 




  1. Надати дозвіл  виконавчому комітету Бродівської міської ради на замовлення в суб’єктів оціночної діяльності експертної грошової оцінки земельної  ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0078га  (кадастровий номер – 4620310100:17:002:0070), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07) за адресою: м. Броди,  вул. Залізнична, 63В.

  2. Виготовлену у встановленому законодавством порядку документацію з експертної грошової оцінки земельної ділянки подати на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.).



 

 

 



      Міський голова                                                Анатолій Белей