ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Данильчук А. Р.

Доповідач:

Данильчук Андрій Романович

Дата:

19.06.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 63
Про затвердження акту приймання-передачі відомчого житлового фонду у комунальну власність територіальної громади м. Броди двоквартирного житлового будинку по вул. Шептицького, 49 в м.Броди



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХ сесія  VIІ демократичного скликання
 
    20. 06. 2017 р.                                  м. Броди                                 № ПРОЕКТ
 

Про затвердження акту приймання-передачі відомчого
житлового фонду у комунальну власність територіальної
громади м. Броди двоквартирного житлового
будинку по вул. Шептицького, 49 в м.Броди
 
            Розглянувши акт приймання-передачі відомчого житлового фонду у комунальну власність територіальної громади м. Броди двоквартирного житловогобудинку по вул. Шептицького, 49 в м.Броди  від 31.05.2017 , керуючись Законами  України «Про передачу об’єктів державної та комунальної власності», «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 6 листопада 1995 р. N 891, міська рада

 
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити акт приймання-передачі відомчого житлового фонду у комунальну власність територіальної громади м. Броди від 31.05.2017 - двоквартирного житлового будинку по вул.Шептицького, 49 в м.Броди,  що перебуває на балансі Волинського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів УМГ «Львівтрансгаз»  з одночасною передачею на баланс комунального підприємства «Броди».
 
2. Доручити комунальному підприємству «Броди» прийняти на баланс та обслуговування двоквартирний житловий  будинок по вул. Шептицького, 49 та внести відповідні зміни в бухгалтерський облік підприємства.
2.2 КП «Бродиводоканал»  прийняти на баланс та обслуговування зовнішні мережі водопостачання будинку .
 
3. Вилучити з користування Волинського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів УМГ «Львівтрансгаз» земельну ділянку (прибудинкову територію) будинку.
 
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань житлово-комунального господарства,  благоустрою та екології ( Біль В. І. ).

                 
 
Міський голова                                                           Анатолій Белей