ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

19.06.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44
Про надання дозволу на розроблення детального плану території в м Броди по вул. Й Рота,5А гр. Рогоцькому В П. та ЗАТ «Бродиагробуд»

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХ-СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 20.06.2017р                    м Броди                                                 № Проект                          

Про надання дозволу на розроблення
детального плану території   в м Броди
по вул. Й Рота,5А гр. Рогоцькому В П.
 та ЗАТ «Бродиагробуд»
 
Розглянувши заяву гр. Рогоцького Віталія Павловича, прож. м. Броди,                    вул. Коновальця, 1/24, який викупив незавершене будівництво складу-гаража в м. Броди по вул. Й. Рота, 5А, витяг про державну реєстрацію права власності  на об’єкт нерухомості, лист голови правління  ЗАТ «Бродиагробуд»,з метою впорядкування території та визначення необхідної площі для обслуговування об’єкта, керуючись Земельним кодексом України , законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
1. Надати дозвіл на замовлення в проектній ліцензованій організації розроблення детального плану території земельних ділянок:
гр. Рогоцькому Віталію Павловичу  орієнтовною площею 0,1300га в м Броди по вул. Й Рота, 5А для будівництва, та обслуговування викупленого незавершеного будівництва складу-гаража.
- ЗАТ «Бродиагробуд»    орієнтовною площею 0,0800га в м Броди по вул. Й Рота, 5А для  обслуговування  прохідних.
2. Фінансування робіт по розробленню детального плану території земельної ділянки, яка знаходиться в м Броди по вул. Й Рота, 5А здійснити за рахунок  коштів заявників.
3.Після проведення громадського обговорення розробленого детального плану території, представити його на затвердження у Бродівську міську раду.
4.Гр. Рогоцькому В.П. та ЗАТ «Бродиагробудв місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір про компенсацію за фактичне використання земельної ділянки.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності   ( Казмірчук О. Я.).

 
 
Міський голова                                                                 А. Белей