ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

19.06.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 41
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки Релігійній громаді Римсько-католицької церкви для надання в постійне користування.



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХ  СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 20. 06. 2017 року                              м. Броди                                    № Проект
 

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо
встановлення меж земельної ділянки
Релігійній громаді Римсько-католицької церкви
 для надання в постійне користування.
     
         Розглянувши лист Релігійної громади Римсько-Католицької церкви, щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки для обслуговування  костелу і допоміжних будівель, правовстановлюючі документи зареєстрованої громади, Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою в м Броди по вул. Залізничній, 46, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельним кодексом України»,  міська рада- 

                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :
 

1.      Надати дозвіл   Римсько-Католицькій громаді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка знаходиться в постійному користуванні громади для будівництва та обслуговування костелу і допоміжних приміщень  на території міста Броди по вул. Залізничній, 46.
2.      Розроблену та погоджену технічну документацію із землеустрою подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
3.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  ,  регулювання земельних відносин  та містобудівної діяльності   ( Казмірчук О. Я.) .
 

 
 
 
Міський голова                                                      Анатолій Белей.