ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 20

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
VІІІ сесія   VIІ демократичного скликання
 
31.05.2016р                                      м. Броди                                             №
 
Про затвердження детального плану території по
вул. Залізничній, 63 підпр. Ангеляшко С.М.
та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою
 щодо відведення земельної ділянки в оренду.
 
            Розглянувши заяву підпр. Ангеляшка С.М. прож. м. Броди, вул. Л.Українки, 43/4, детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування магазину з офісними приміщеннями по вул. Залізничній, 63, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України,  міська рада -
В И Р І Ш И ЛА :
 
1. Затвердити проект детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування магазину з офісними приміщеннями по вул. Залізничній, 63,
2. Надати дозвіл підприємцю Ангеляшку С.М. на замовлення в проектних землевпорядних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0070га для передачі в оренду на вул. Залізничній, 63 для будівництва та обслуговування магазину з офісними приміщеннями.
3. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки погодити у встановленому законодавством порядку та подати на затвердження Бродівській міській раді.
4. Направити це рішення в ДПІ у Бродівському районі.
     5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на депутатську     комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.
 
 
 
 
                 Міський голова                                                Анатолій Белей