ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХ-СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 20.06.2017р                       м. Броди                                             № Проект
 
Про виготовлення детальних планів території
 земельних ділянок для житлового будівництва
на території м Броди  в районі вулиці Набережної
 
   Розглянувши заяву гр. Казмірука Володимира Васильовича, прож м Броди, вул. Набережна, 3, учасника бойових дій АТО на сході України, враховуючи  заяви громадян міста Броди та учасників АТО  щодо надання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків, відповідно до діючого генерального плану міста Броди, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.Надати дозвіл на  виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва групи житлових будинків та завершення кварталу житлової забудови в районі вулиці Набережної.Площу кварталу уточнити детальним планом території земельної ділянки.
2.Фінансування робіт по виготовленню детального плану території завершення кварталу забудови по вулиці Набережній здійснювати за кошти заявника гр. Казмірука В.В.
3. Виготовлений та погоджений детальний план території після проведення громадських обговорень подати на затвердження міської ради.
4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                                         ( Казмірчук О. Я.).
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій  Белей.