ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 34



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 20.06.2017р.                                       м. Броди                                            № Проект                          

Про надання дозволу на розроблення
детального плану території   в м Броди
по вул. І Богуна, 58А гр. Стефанів В.В.
 
Розглянувши заяву гр. Стефанів Василини Василівни, прож. м. Львів, вул. Папоротна, 5/3, витяг про реєстрацію права власності на офісне приміщення  вул. І. Богуна, 58А в м. Броди, керуючись Земельним кодексом України , законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада,-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1.  Надати дозвіл на замовлення в проектній ліцензованій організації розроблення детального плану території земельної ділянки  в м Броди по вул. І Богуна, 58А для будівництва та обслуговування викупленого офісного приміщення. Площу земельної ділянки уточнити детальним планом території.
  2. Фінансування робіт по розробленню детального плану території земельної ділянки, яка знаходиться в м Броди по вул. Богуна, 58А здійснити за рахунок  коштів заявника Стефанів В.В.
  3. Після проведення громадського обговорення розробленого детального плану території, представити його на затвердження у Бродівську міську раду.
  4.  Гр. Стефанів В.В. місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір про компенсацію за фактичне використання земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.).

 
 
 
 
Міський голова                                                                 А. Белей