ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

12.08.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ BN
про внесення змін до рішення № 499

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

00.00.2024р. Броди № 0000

Про внесення змін в рішення

Бродівської міської ради

З метою приведення рішень Бродівської міської ради до вимог чинного законодавства, на підставі отриманої інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, керуючись Земельним кодексом України, Законами України “Про державний земельний кадастр“, на підставі статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада -,

ВИРІШУЄ:

  1. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 22.11.2017року №499 “Про затвердження положення про порядок викупу земельних ділянок”, а саме:
    1. п.1.4 додатку до рішення Бродівської міської ради від 22.11.2017року №499 “Про затвердження положення про порядок викупу земельних ділянок” викласти в новій редакції : ”Продаж земельних ділянок у власність проводиться шляхом викупу за заявами (клопотаннями) власниками об’єктів нерухомого майна. Продаж земельних ділянок шляхом викупу за заявами (клопотаннями) зацікавлених осіб полягає у передачі права власності покупцю за ціною, визначеною в звіті про експертну оцінку.”.
    2. Всі інші пункти рішення залишити без змін.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).

Міський голова Анатолій БЕЛЕЙ