ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Бакай Микола Павлович

Доповідач:

Бакай Микола Павлович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

07.08.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
Про передачу на баланс відділу освіти основних засобів

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДАЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

00.00.2024 р.Броди№

Про передачу на баланс відділу освіти

Бродівської міської ради основних засобів

Відповідно до статей 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Цивільного кодексу України, розглянувши звернення начальника відділу освіти Бродівської міської ради № …… від …... 2024 року, враховуючи рекомендацію постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології, міська рада, -

ВИРІШУЄ :

  1. Передати відділу освіти Бродівської міської ради (код ЄДРПОУ 44143490) майно (основні засоби ) :
    - дизельний генератор 40 кВт, інвентарний номер 10140368
  2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату виконавчого комітету Бродівської міської ради забезпечити передачу майна зазначеного в п.1 цього рішення відповідно до вимог чинного законодавства.
  3. Надати дозвіл відділу освіти Бродівської міської ради на безоплатну передачу основних засобів зазначених в п1. цього рішення, на баланс Закладу дошкільної освіти № 8 м. Броди.
  4. Директору закладу дошкільної освіти № 8 м. Броди та начальнику відділу освіти Бродівської міської ради забезпечити прийняття передачу основних засобів зазначених в п. 1 цього рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою та екології

Міський головаАнатолій Белей