ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 34

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

00.00.2024р. Броди № 0000

Про укладання договору земельного сервітуту

Розглянувши заяву ТОВ “ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Л” про затвердження строкового, платного земельного сервітуту, відповідно до статей 12, 83, 98, 99, 100, 101, 102, 186 Земельного кодексу України, статей 395, 401 - 404, 406 Цивільного кодексу України, керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійною комісією міської ради з питань з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада -,

ВИРІШУЄ:

  1. Укласти з ТОВ “ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Л” договір земельного сервітуту на земельну ділянку, на яку поширюється право сервітуту « 07.03- право прокладання та експлуатації ліній електропередачі, електронних комунікаційних мереж, трубопроводів, інших лінійних комунікацій» на користь ТОВ “ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Л” загальною площею 0,4814 га на землях комунальної власності сільськогосподарського призначення (Землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам), кадастровий номер 4620387000:10:011:000 , за межами населеного пункту с.Бучина на території Бродівської міської ради Львівської області.
  2. Встановити строк дії земельного сервітуту на 1 (один) рік з переважним правом сервітуту поновлення його на новий строк.
  3. Договором земельного сервітуту на частину земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту « 07.03 - право прокладання та експлуатації ліній електропередачі , електронних комунікаційних мереж, трубопроводів, інших лінійних комунікацій» на користь ТОВ “ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Л”, встановити плату за користування земельною ділянкою в розмірі 100 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  4. Доручити міському голові БЕЛЕЮ Анатолію Андрійовичу в місячний термін укласти з ТОВ “ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Л” договір про встановлення земельного сервітуту.
  5. ТОВ “ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Л” провести державну реєстрацію договору земельного сервітуту на частину земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту відповідно до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”.
  6. Направити це рішення в Бродівську державну податкову інспекцію ГУ ДПС у Львівській області для контролю за сплатою земельного податку.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .

Міський головаАнатолій БЕЛЕЙ