ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

19.06.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 29
Про надання дозволу на розроблення детального плану території в м Броди по вул. Веста Управлінню Держпродспоживслужби в Бродівському районі.



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХХ СЕСІЯ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 20.06.2017р                          м Броди                                        № Проект

Про надання дозволу на розроблення

детального плану території   в м Броди

по вул. Веста Управлінню Держпродспоживслужби

в Бродівському  районі.
 

Розглянувши лист управління Держпродспоживслужби в Бродівському районі, юридична адреса – м Броди, вул. Веста, 3 щодо намірів будівництва пункту санітарної обробки автотранспорту та інших засобів а також будівництва відомчого житлового будинку, схему земельної ділянки, яка межує з територією

підприємства, Державний акт на постійне користування від №, керуючись Земельним кодексом України , законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада,-
 

В И Р І Ш И Л А :
 
1. Надати дозвіл на замовлення в проектній ліцензованій організації розроблення детального плану території земельних ділянок загальною орієнтовною площею 0,15га для будівництва та обслуговування будівель КНС, ГРП, пункту санітарної обробки автотранспорту та будівництва відомчого жилого будинку .

2.  Фінансування робіт по розробленню детального плану території земельної ділянки, яка знаходиться в м Броди по вул. Веста здійснювати за рахунок  коштів заявника.
3.  Після проведення громадського обговорення розробленого детального плану території, представити його на затвердження у Бродівську міську раду.
4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.).

 
 
 
 
 
Міський голова                                                                 А. Белей