ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.05.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ BN
Про умови оплати праці міського голови

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

27.05.2024р. Броди

Про умови оплати праці міського голови

Відповідно до Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 30.04.2024р. № 484 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів, », міська рада -

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити міському голові Белею А.А. такі надбавки:

1.1. Надбавку за ранг посадової особи місцевого самоврядування, в розмірі залежно від встановленого рангу.

1.2. Надбавку за вислугу років, в розмірі залежно від стажу роботи, який надає право на одержання такої надбавки з урахуванням надбавки за ранг.

1.3 Надбавку  за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% від посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та надбавки за вислугу років.

2. Надавати міському голові Белею А.А. матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань, матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

3. Здійснювати щомісячне преміювання міського голови Белея А.А відповідно до особистого вкладу в загальні результати роботи в розмірі ……. від посадового окладу. Здійснювати преміювання з нагоди державних і професійних свят та ювілейних дат у межах затверджених видатків на оплату праці в розмірі не менше 1 000 гривень .

4.Відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату виконавчого комітету міської ради (Р. Олійник) здійснювати нарахування заробітної плати відповідно до вимог постанови Кабінету міністрів України № 484 від 30.04.2024 року з 03. 05. 2024 року.

5. Дія цього рішення поширюється на строк повноважень ради.

6. Визнати таким, що втратило чинність рішення Бродівської міської ради № 1456 від 20.02.2024 року

7. Контроль за виконання рішення покласти на секретаря ради.

Міський головаАнатолій Белей