ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про внесення змін в рішення Бродівської міської ради

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

00.00.2024р. Броди № 0000

Про внесення змін в рішення

Бродівської міської ради

З метою приведення рішень Бродівської міської ради до вимог чинного законодавства, на підставі отриманої інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, керуючись Земельним кодексом України, Законами України “Про державний земельний кадастр“, на підставі статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада -,

ВИРІШУЄ:

  1. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 31.10.2023року №1349 “Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 10,00 га для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування (КВЦПЗ 03.12) для розміщення та обслуговування кладовища, яка розташована за межами м. Броди в районі вулиць Тернопільська-Підберезна»”, а саме:
    1. п.2 рішення викласти в новій редакції : ” 2. Надати виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована за межами м. Броди в районі вулиць Тернопільська-Підберезна, орієнтовною площею 10,0 га за цільовим призначенням - земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання, код 07.09 . ”.
    2. Всі інші пункти рішення залишити без змін.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).

Міський голова Анатолій БЕЛЕЙ