ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кучеренко Наталія Василівна

Доповідач:

Кучеренко Наталія Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21
Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій паї

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

00.00.2024р. Броди № 0000

Про надання дозволу на виготовлення технічних

документацій із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості) для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів на території Бродівської міської ради, керуючись пунктами 16, 17 Перехідних положень та статтею 22 Земельного кодексу України, статями 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)”, за погодженням з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада

ВИРІШУЄ :

  1. Надати дозвіл громадянам на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва згідно додатку 1.
  2. Рекомендувати громадянам згідно додатку замовити виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .
  3. Розроблені та погоджені у встановленому законодавством порядку документації із землеустрою, після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .

Міський головаАнатолій БЕЛЕЙ

Додаток 1

до рішення № 0000

від 00.00.2024

СПИСОК

громадян, яким надано дозвіл на виготовлення технічних документацій щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (01.01) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.


п/п
Прізвище, ім’я, по-батькові громадянина Місце проживання Місце знаходження земельної ділянки Умовна площа (га)
1 Дутка Сергій Ярославович с. Берлин, вул. Набережна, 41, Золочівського району Львівської області за межами с. Язлівчик 1,87
2 Коваль Володимир Маркович м. Первомайськ, вул. Корабельна, 21 / 7, Миколаївської області за межами с. Пониковиця 1,30

Секретар ради Руслан ШИШКА