ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кучеренко Наталія Василівна

Доповідач:

Кучеренко Наталія Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 18
Про затвердження технічних документацій із землеустрою на яку поширюється сервітуту

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

00.00.2024р. Броди № 0000

Про затвердження технічних документацій

із землеустрою щодо встановлення меж

земельних ділянок, на які поширюється

право сервітуту та укладання договорів

щодо встановлення земельних сервітутів

Розглянувши заяву Дмитрущака Володимира Юліановича, жителя м. Броди, вул. Залізнична, 8/5, Золочівського району Львівської області, технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту за адресою вул.Героїв Авіаторів,1, в м.Броди, Витяг з ДЗК, відповідно до статей 12, 91, 98, 99, 100, 101, 186 Земельного кодексу України, статтями 20, 22 Закону України “Про землеустрій”, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодження з постійною комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада-,

ВИРІШУЄ :

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м.Броди, вул.Героїв Авіаторів,1, Золочівського району Львівської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для розміщення тимчасової споруди) площею 0,0030 га.
  2. Укласти договір про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку загальною площею 0,0030 га м.Броди, вул.Героїв Авіаторів,1, Золочівського району Львівської області.
    2.1. встановити строк договору про встановлення земельного сервітуту з фізичною особою- підприємцем Дмитрущаком Володимиром Юліановичем на земельну ділянку загальною площею 0,0030 га з кадастровим номером: 4620310100:13:002:0065, терміном на 10 років;
    2.2. встановити розмір плати за користування земельним сервітутом у розмірі 7% (сім відсотків) від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, на якій розміщена тимчасова споруда.
  3. Доручити міському голові БЕЛЕЮ Анаталію Андрійовичу в місячний термін укласти з фізичною особою -підприємцем Дмитрущаком Володимиром Юліановичем договір про встановлення земельного сервітуту.
  4. Зобов’язати фізичну особу -підприємця Дмитрущака Володимира Юліановича:
  • зареєструвати право користування земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства в місячний термін з моменту прийняття цього рішення;

- земельну ділянку утримувати в належному санітарному стані та здійснювати благоустрій прилеглої території.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Олег КАЗМІРЧУК).

Міський голова Анатолій БЕЛЕЙ