ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 54



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХХ  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  20.06.2017р.                          м. Броди                               № Проект

 
Про затвердження звіту про експертну грошову
оцінку земельної ділянки несільськогосподарського
призначення по вул. Тернопільській, 28А та її продаж
Бродівській райспоживспілці.       
  Розглянувши звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки  несільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою м. Броди, вул. Тернопільська, 28А, юридична адреса:  м Броди, вул. Залізнична, 40А,  висновок експерта про ринкову вартість земельної ділянки,  керуючись, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, міська рада,-
 
       В И Р І Ш И Л А :
 
1.Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення з ціною за 1 кв м. оцінюваної земельної ділянки – 179,91 грн. , що знаходиться в користуванні  на умовах оренди Бродівської районної спілки споживчих товариств, яка розташована за адресою м. Броди, вул. Тернопільська, 28А та  встановити ціну продажу в сумі 925,103 грн без врахування ПДВ.
2. Продати Бродівській районній спілці споживчих товариств   у власність, шляхом викупу, земельну ділянку несільськогосподарського призначення загальною площею 0,5142га, яка знаходиться в м. Броди, вул. Тернопільській,28А для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі  відповідно до  встановленої ціни продажу в сумі 925,103грн, 00 коп (дев»ятсот двадцять п»ять тисяч сто три грн 00 коп.)  без врахування ПДВ.
3. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л.Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
4. Направити це рішення в ДПІ Бродівського району для контролю за сплатою  земельного податку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності    ( Казмірчук О. Я.).
 
 
 
 

                  Міський голова                                                  Анатолій  Белей