ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кучеренко Наталія Василівна

Доповідач:

Попелишин Юрій Романович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

01.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 19
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проектів

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

00.00.2024р. Броди № 0000

Про відмову у наданні дозволу на

розроблення проєктів землеустрою щодо

відведення земельних ділянок у власність

Розглянувши заяву Цимбалюка Олега Олександровича про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, керуючись статями 12, 81, 116, 118, пунктом 27 Розділу Х Земельного кодексу України, на підставі статтей 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, -

ВИРІШУЄ :

  1. Під час дії воєнного стану, на підставі п.27 Розділу Х Земельного кодексу України, відмовити громадянину Цимбалюку Олегу Олександровичу, який проживає в м.Броди, вул. Тернопільська в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  2. Секретарю Бродівської міської ради Р.Шишці розмістити це рішення на офіційному веб-сайті міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).

Міський голова Анатолій БЕЛЕЙ