ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Кучеренко Н.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

09.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 77
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення


БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
      2024 р.               Броди                                №    
 
Про надання дозволу на проведення
експертної грошової оцінки земельної
ділянки несільськогосподарського призначення

Розглянувши технічну документацію щодо поділу земельної ділянки в місті Броди по вулиці Львівській,37 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (12.04), Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку,  керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статтями 12, 128, 201 Земельного кодексу України, статтею 13 Закону України «Про оцінку земель», за погодженням з постійною комісією Бродівської міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська  рада,-

 
В И Р І Ш У Є :
 
  1.  З метою продажу земельної ділянки у власність на  конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)  надати виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 4620310100:21:006:0009, площею 1,3324га, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (12.04) по вул. Львівській,37 в м.Броди Золочівського району Львівської області;
  2. Виконавчому комітету Бродівської міської ради Львівської області зареєструвати право комунальної власності за Бродівською міською радою Львівської області на земельну ділянку, зазначену в п.1 цього рішення.
  3. Замовити в суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель, відповідно до закону, експертну грошову оцінку земельної  ділянки, зазначеної в п.1 цього рішення.
  4. Виготовлену у встановленому законодавством порядку документацію з експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Броди по вул.Львівській, 37 площею 1,3324га, кадастровий номер- 4620310100:21:006:0009, подати на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .
 
Міський голова                                           Анатолій БЕЛЕЙ