ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 50

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XХ СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                      від 20.06. 2017р.                            м. Броди                                       № Проект              
                                                                                                             
 
Про надання дозволу на проведення
експертно-грошової оцінки земельної
ділянки не с/г призначення в м. Броди
по вул. І Франка, 11/3.
 
Розглянувши заяву орендаря земельної ділянки по  вул. Франка,11/3, власника нерухомого майна,  Каховського Володимира Вікторовича, прж м Броди, вул. Коновальця, 2/31  про дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  під промтоварним магазином  з метою викупу,   керуючись  Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
 
  1. Надати дозвіл  гр. Каховському Володимиру Вікторовичу,   прож. м. Броди,  вул. Коновальця, 2/31 на замовлення в суб’єкта оціночної діяльності     експертної грошової оцінки земельної   ділянки несільськогосподарського призначення на території міста Броди, по  вул. І Франка, 11/3 площею 0,0137га.
  2. Виготовлену у встановленому законодавством порядку документацію з експертної грошової оцінки земельної ділянки подати на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я.).

 
 
 
 
Міський голова                                              Анатолій Белей
.