ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

19.06.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 49
Про надання дозволу на проведення експертно-грошової оцінки земельної ділянки не с/г призначення в м. Броди по вул. Залізничній, 52.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XХ СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                      від 20.06. 2017 р.                            м. Броди                                       № Проект                                                                                                                            
 
Про надання дозволу на проведення
експертно-грошової оцінки земельної
ділянки не с/г призначення в м. Броди
по вул. Залізничній, 52.
 
Розглянувши заяву орендаря земельної ділянки по вул. Залізничній, 52, власника нерухомого майна, промислового магазину та офісних приміщень,  Чорній Оксани Ярославівни, прож.  м. Броди,     вул. Великі Фільварки, 34  про дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  під промтоварним магазином  з метою викупу,   керуючись  Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
 
  1. Надати дозвіл  гр. Чорній Оксані Ярославівній,   прож. м. Броди, вул. Великі Фільварки, 34 на замовлення в суб’єкта оціночної діяльності експертної грошової оцінки земельної   ділянки несільськогосподарського призначення на території міста Броди,  по  вул. Залізничній, 52 площею 0,0800га для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі (промислового магазину та офісних приміщень).
  2. Виготовлену у встановленому законодавством порядку документацію з експертної грошової оцінки земельної ділянки подати на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я.).

 
 
 
 
Міський голова                                              Анатолій Белей