ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Кучеренко Н.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

04.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 85
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства

 
БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я

. 2024 р. Броди                                № ПР 


Про надання дозволу на розроблення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
в постійне користування для ведення лісового господарства
 
Розглянувши клопотання ДП “Бродівське лісове господарство” про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (09.01) для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, керуючись статтями 12, 79-1,  92, 122, 123 Земельного кодексу України, на підставі статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з комісією з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, -

ВИРІШУЄ:
1. Надати дозвіл ДП “Бродівське лісове господарство” на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (09.01) для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, орієнтовною площею – 3,00 га за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області (Лешнівський старостинський округ). 
2. Виготовлений Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг надати на затвердження сесії Бродівської  міської ради, у відповідності до вимог чинного законодавства. 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).     
          Міський голова                                             Анатолій БЕЛЕЙ