ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Кучеренко Н.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

04.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 82
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
2024 року                         Броди                                    № ПР
 
Про надання дозволу на розроблення проектів
землеустрою щодо відведення земельних
ділянок зі зміною їх цільового призначення
 
Розглянувши пропозицію відділу з питань земельних відносин виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області щодо зміни цільового призначення земельних ділянок, керуючись статтями 12, 20 Земельного кодексу України, статтями 26, 33, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 50 Закону України “Про землеустрій” за погодженням з постійною комісією міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  міська рада,-
 
В И Р І Ш У Є:
  1. Надати дозвіл виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки (01.01) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (кадастровий номер 4620383200:07:004:0002), площею 16,4144 га, що розташована за межами населеного пункту на території Бродівської міської ради Львівської області (Лешнівський старостинський округ), на цільове призначення для сінокосіння і випасання худоби (01.08).
  2. Розроблений та погоджений в установлений законодавством порядку проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки подати на розгляд та затвердження Бродівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва архітектури, охорони пам’яток (Олег КАЗМІРЧУК).
 
 
                  Міський голова                                             Анатолій БЕЛЕЙ