ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н


БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
_______________                               Броди                                № ____________
 
Про  виготовлення «Детального плану території
для будівництва офісних приміщень на  земельній
ділянці гр. Волощака А. А. на вул. Рота Й.
в м. Броди, Бродівської  територіальної громади,
Золочівського району, Львівської області».   
       Розглянувши заяву від 02.04.2024 року гр. Волощака Андрія Анатолійовича, жителя м. Броди, вул. Веста Ф., 21-А,  про виготовлення  «Детального плану території для будівництва офісних приміщень на  земельній ділянці гр. Волощака А.А. на вул. Рота Й. в м. Броди, Бродівської  територіальної громади, Золочівського району, Львівської області», копію Витягу  з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на земельну ділянку, індексний  номер витягу 272369452 від 30.08.2021 року з кадастр. № 4620310100:19:001:0019 площею 0,1 га на вул. Рота Й. в м. Броди Бродівської територіальної громади  Золочівського району Львівської області,  враховуючи протокол депутатської комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури та охорони пам’яток,  керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та «Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 926 від 01.09.2021 року,   міська рада-                               
 В И Р І Ш У Є :
  1. Виконавчому комітету Бродівської міської ради замовити виготовлення  «Детального плану території для будівництва офісних приміщень на  земельній ділянці гр. Волощака А.А. на вул. Рота Й. в м. Броди, Бродівської  територіальної громади, Золочівського району, Львівської області».
  2. Площу земельної ділянки для виготовлення детального плану території визначити згідно чинного законодавства.
  3. Фінансування виконання робіт з виготовлення детального плану території здійснити за рахунок коштів заявника.  
  4. Виготовлену містобудівну документацію подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  ( Казмірчук О. Я.).

 

     Міський голова                                                                   Анатолій  БЕЛЕЙ