ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Нікіфоряк Т.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

26.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 34
Про внесення зміни в п. 2 рішення Бродівської міської ради VІІ сесії XXІ скликання від 14.05.1991 року «Про повернення старих назв та перейменування вулиць м. Броди»

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
Від    р.                                            м. Броди                                                   проект  
Про  внесення зміни в п. 2 рішення Бродівської 
міської ради VІІ сесії XXІ скликання від 14.05.1991 
року «Про повернення старих назв та перейменування
вулиць м. Броди»  
      
        В зв’язку з  необхідністю коригування назви вулиці до вимог, визначених «Порядком ведення словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно», затвердженого Наказом Міністерства юстиції України № 1014/5 від 06.07.2012 року в редакції від 20.11.2021 року та для унеможливлення  непорозумінь при вчинені цивільно-правових дій в сфері державної реєстрації прав власності на нерухоме майно,  міська рада -
ВИРІШУЄ :
1. Внести зміну в п.2 рішення Бродівської міської ради VІІ сесії XXІ скликання від 14.05.1991 року «Про повернення старих назв та перейменування вулиць м. Броди» в частині що стосується назви вулиці «диригента Осадца» згідно вимог, визначених вимогами  п. 4.4 «Порядку ведення словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно», затвердженого Наказом Міністерства юстиції України № 1014/5 від 06.07.2012 року в редакції від 20.11.2021 року та викласти в наступній  редакціЇ:
- Гастелло - Осадци О.   
2. Відділу містобудування, архітектури та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Бродівської міської ради (Т. Нікіфоряк)  інформувати Львівську регіональну філію ДП Національні інформаційні системи про  внесення зміни в назву вулиці  м. Броди Бродівської територіальної громади Золочівського району Львівської області.
3. Відділу інформаційно-аналітичної діяльності та комунікації з громадянами виконавчого комітету Бродівської міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення в засобах масової інформації.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з гуманітарних питань.     
Міський голова                                                                    Анатолій Белей