ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

31.05.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
Про затвердження детального плану території повул. Домбровського для будівництва індивідуальногожитлового будинку гр. Сененко О.В.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
VІІІ-СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
Від 31.05.2016р.                           м Броди                                                   №
 
Про затвердження детального плану території по
вул. Домбровського для будівництва індивідуального
житлового будинку гр. Сененко О.В.
 
Розглянувши детальний план території по вул. Домбровського для будівництва індивідуального житлового будинку гр. Сененко Ольги Володимирівни, прож м Броди, вулиця Храпая, 9/49, враховуючи протокол громадськогого обговорення детального плану території по вул. Домбровського, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити детальний план території по вул. Домбровського в м Броди для будівництва індивідуального житлового будинку гр. Сененко Ольги Володимирівни та присвоїти земельній ділянці адресу: м Броди, вул. Зелена, 42А.
  2. Надати дозвіл гр. Сененко О.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0851 га з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд по  вул. Зеленій, 42А.
  3. Гр. Сененко О В. замовити в суб»єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Зеленій, 42А.
  4. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності
 
 

Міський голова                                                           А. Белей.