ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шелест Л. В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

69

Дата реєстрації:

29.03.2021

Проголосовано:

15.04.2021 12:35:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 69

Текст:



БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

IX-СЕСІЇ   VIІІ СКЛИКАННЯ

 

від …..2021 р.                                              м. Броди                                                  № проект

 

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо інвентаризації

земельних ділянок під польовими дорогами на

території Бродівської міської ради

 

 

Розглянувши клопотання ПП «Західний Буг», відповідно до Закону України від 10.07.2018 року № 2498-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», та повноважень органу місцевого самоврядування передбачених чинним законодавством України : ст.. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», ст.. 35, ст.. 57 Закону України «Про землеустрій», ст.. 12, ст.. 37, ст.. 122 Земельного кодексу України, Бродівська міська рада –

 

ВИРІШИЛА :

 

1. Надати дозвіл ПП  «Західний Буг» на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо проведення інвентаризації масивів земель сільськогосподарського призначення на території Бродівської міської ради, Золочівського району, Львівської області за межами населених пунктів, що перебувають в обробітку ПП «Західний Буг» з метою виявлення земельних ділянок під польовими дорогами (крім польових доріг, що обмежують масив) орієнтовною площею 22,0 га для подальшої передачі в оренду.

 

2. ПП «Західний Буг» звернутись до суб’єктів господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, для укладення договору на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими дорогами  і встановити, що фінансування робіт буде здійснюватися за рахунок ПП «Західний Буг».

 

3. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку технічну документацію із землеустрою, щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими дорогами , ПП «Західний Буг» подати у Бродівську міську раду для погодження та відповідного затвердження у встановленому законом порядку.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток міської ради.   

 

 

 

 



Міський голова                                                                    Анатолій Белей