ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Кучеренко Н.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.07.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 29
Про внесення змін в рішення Бродівської міської ради від 27.06.2023року №1187 ”Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ”

 

 
БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 

від                  2023 р.            м. Броди                                    № Пр
 
Про внесення змін в рішення Бродівської
міської ради від 27.06.2023року №1187 ”Про
затвердження технічних документацій із
землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та
передачу земельних ділянок у власність ”
                                  

                

З метою приведення рішення міської ради “ Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ” від 27.06.2023року №1187 до вимог чинного законодавства, на підставі отриманої інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про державний земельний кадастр», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодження з  постійною депутатською комісією Бродівської міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, - 
 
В И Р І Ш У Є :
  1. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 27.06.2023року №1187 “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ” та виключити п.п.2.15 з даного рішення.
  2. Всі інші пункти рішення залишити без змін.
  3. Передати в оренду гр.Околіті Богдану Володимировичу, який проживає по вул.Церковна,1/20 м.Броди Золочівського району Львівської області, земельну ділянку площею 0,1453 га (кадастровий номер 4620381300:05:016:0026) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Центральна,26 с. Гаї-Дітковецькі Золочівського району Львівської області, терміном на 10 (десять) років.
  4. Зобов’язати гр. Околіту Богдана Володимировича в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку  та здійснити його державну реєстрацію.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).    
 
 

               Міський голова                                                 Анатолій  БЕЛЕЙ