ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

28.03.2017

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30
Про затвердження детального плану території по вул. Залізничній, 63В та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду. підпр. Микитюку Ю.М.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІХ сесія   VIІ демократичного скликання
 
від 28.03. 2017 року                  м. Броди                                          № Проект

 

Про затвердження детального плану
 території по вул. Залізничній, 63В
та надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в оренду. підпр. Микитюку Ю.М.

 
 

            Розглянувши заяву підпр. Микитюка Юрія Михайловича, прож. с Попівці, Бродівського району, детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі, незавершеного будівництвом магазину по вул. Залізничній, 63В, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України,  міська рада -

 
В И Р І Ш И ЛА :
 

1. Затвердити  детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування магазину  по вул. Залізничній, 63-В.
2. Надати дозвіл гр.Микитюку Ю.М. на замовлення в проектних землевпорядних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0100га для передачі в оренду на вул. Залізничній, 63В для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі (магазину).
3. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки погодити у встановленому законодавством порядку та подати на затвердження Бродівській міській раді.
4. Направити це рішення в ДПІ у Бродівському районі.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на депутатську     комісію з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. ).

 
 
                 Міський голова                                                Анатолій Белей