ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Кучеренко Н.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.06.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про внесення змін в рішення Бродівської міської ради від 21.03.2023р. №1016 “ Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ”


БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
_______________                               Броди                                № ____________
 
 
Про внесення змін в рішення Бродівської міської
ради від 21.03.2023р. №1016 Про затвердження
технічних документацій із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж земельних
ділянок в натурі (на місцевості) та передачу
земельних ділянок у власність                                     

                

                

З метою приведення рішення міської ради “ Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ” від 21.03.2023 року №1016 до вимог чинного законодавства, на підставі отриманої інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про державний земельний кадастр», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодження з  постійною депутатською комісією Бродівської міської ради з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська рада, - 
 
В И Р І Ш У Є :
 
  1. Внести зміни в рішення Бродівської міської ради від 21.03.2023р. №1016 “Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність ” та виключити п.29 з даного рішення.
  2. Всі інші пункти рішення залишити без змін.
  3. Передати в оренду гр. Хлопецькій Тетяні Вікторівні, яка проживає по вул.Центральній,15 с. Гаї-Дітковецькі Золочівськаго району Львівської області, земельну ділянку площею 0,0580 га (кадастровий номер 4620310100:21:001:0108) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Лисенка,12 м.Броди Золочівськаго району Львівської області, терміном на 10 (десять) років.
  4. Зобов’язати гр. Хлопецьку Тетяну Вікторівну в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку  та здійснити його державну реєстрацію.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток (Казмірчук О. Я.).    
 
 

               Міський голова                                                 Анатолій  БЕЛЕЙ