ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шелест Л. В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

V

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

33

Дата реєстрації:

03.02.2021

Проголосовано:

04.02.2021 16:17:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 33

Текст:



БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р І Ш Е Н Н Я



V-СЕСІЇ VІІІ -ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

 

від 04.02. 2021 р.                                   м. Броди                                       № Пр

 

Про затвердження детального плану території земельної ділянки  з  метою продажу на земельних торгах  в районі вул Л Українки

    

Розглянувши виготовлений  детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок орієнтовною площею 0,0400га в районі вулиці Л.Українки міста Броди  з метою продажу на земельних торгах, відповідно до ч.3 ст. 24, ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», та п. 6 Розділу «Прикінцеві положення»,   керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :



  1. Затвердити  детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок орієнтовною площею 0,0____га в районі вулиці Л.Українки міста Броди  з метою продажу на земельних торгах.



2.       Виконкому міської ради  дати дозвіл на замовлення виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,____га для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок в районі вулиці Л.Українки міста Броди  з метою продажу на земельних торгах.

3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вулиці Л.Українки подати на затвердження до Бродівської міської ради.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, (голова комісії О.Казмірчук ).

 

 

 



Міський голова                                                  Анатолій Белей